TOIMITUSEHDOT

1. Rekisteröityminen Lelut24 lelukauppaan (vapaaehtoista)

1.1. Lelutilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä eli on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa koska seuraavalla kerralla tilauksen tekeminen on helpompaa ja voit tarkastella aiempia tilauksiasi. Tilauksen tekeminen edellyttää, että olet vähintään 18 -vuotias.

1.2. Rekisteröitymällä asiakas antaa suostumuksensa siihen, että Lelut24 rekisteröi henkilötiedot omaan asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä Lelut24 luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tiedot voidaan poistaa asiakkaan toiveesta milloin vain.

1.3. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta leluja tilatessaan.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu leluja tilatesssaan tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Tilausvahvistus lähtee välittömästi ja automaattisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoiteeseen asiakkaan hyväksyttyä tilaus. Jos et saa vahvistusta, tarkista asiakastiedot (vaatii rekisteröitymisen).

2.2. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.

3. Hinnat

3.1. Lelujen voimassaoleva hinta on hinta, joka on Lelut24 :n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Lelut24 pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut (Posti 6,90 EUR, Matkahuolto 7,90 EUR), jonka jälkeen asiakas maksaa kokonaissumman. Kulujen määrän näet kun menet ostoskoriin ja sieltä kassalle.

3.3 Mikäli asiakas haluaa noutaa lelut liikkeestä (Keljon Kauppakeskus, Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä), silloin emme veloita siitä minkäänlaisia kuluja. HUOM! Verkkokaupasta tehdyt tilaukset ovat noudettavissa viimeistään seuraavana päivänä liikkeestä. Lähetämme viestin kun tilatut tuotteet voi noutaa, kysy leluja kassalta.

4. Toimitus

4.1. Lelutilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, suurin osa tilauksista lähtee meiltä samana päivänä. Tällöin tuotteet ovat (normaalisti) perillä seuraavana päivänä (riippuen Postin ja Matkahuollon toimituksesta).

4.2. Mikäli kuluttaja ostaa leluja, joille Lelut24 on ilmoittanut eri toimitusajat (mm. ennakkomyynti- ja tilaustuotteet), toimitetaan koko lelutilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.3. Lelut24 toimittaa leluja pääsääntöisesti Suomeen (sopimuksesta myöskin ulkomaille). Kaikki Lelut24 :n toimitukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon välityksellä, elleivät kuluttaja ja Lelut24 muuta erikseen sovi. Toimitukset myös Ahvenanmaalle (ota tällöin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@lelut24.fi, saat ohjeet tilauksen tekemiseen)

4.4 Saat aina tilauksesta seurantakoodin sähköpostitse heti kun tilaus on meillä käsittelyssä. Posti ja Matkahuolto lähettävät myöskin tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon kun paketti on noudettavissa. Paperiversiota paketin saapumisesta noudettavaksi ei välttämättä enää toimiteta.

4.5 Huom! Jos et ole saanut tilaamaasi lelupakettia (tekstiviesti -ilmoitusta että pakettisi on noudettavissa) muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta, mene www.posti.fi tai www.matkahuolto.fi ja syötä seurantakooodi tarkistaaksesi missä paketti viipyy. Matkahuolto säilyttää pakettia kaksi viikkoa noutopaikassa, minkä jälkeen se palautuu lähettäjälle (Lelut24). Posti säilyttää pakettia yhden viikon noutopaikassa, minkä jälkeen se palautuu lähettäjälle (Lelut24).  Joskus sattuu niin että Postin tai Matkahuollon automaattinen tekstiviestin lähetys (Paketti noudettavissa -viesti) ei onnistu, tästä syystä on tärkeää että asiakas itse huolehtii pakettien kulun seuraamisesta ja saapumisesta.

4.6 Postin pakettiautomaatti : Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta (lokerokoodi) ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lue lisää pakettiautomaatista www.posti.fi/smartpost

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavaa maksutapoja käyttäen:

a) Paytrail – Tilaus toimitetaan heti

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

b) Collector Lasku/Osamaksu – Tilaus toimitetaan heti

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

c) Pankkisiirto. Tilauksen tehtyäsi saat heti sähköpostiin tilausvahvistuksen ja maksutiedot. Maksettuasi tilauksesi ja kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme lelut.

d) Jousto Laskulla ja Osamaksulla – Tilaus toimitetaan heti

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30 – 3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.  Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

e) Lasku. Voimme laskuttaa mm. yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia Lelut24 :n kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen.

f) Käteinen (Nouto liikkeestä). Katso kohta 3. Hinnat

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Reklamoi tuotteen/tuotteiden palauttamisesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lelut24.fi ENNEN tuotteen palauttamista 14 päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palauta paketti vasta kun saat meiltä vastauksen. Palautus lähetetään osoitteeseen Lelut24, Lukkotie 10, 40530 Jyväskylä Postin kautta sanomalla siellä että kyseessä on asiakaspalautus. Ota postista talteen seurantakoodi. Lelut24:lla on oikeus vähentää palautuksesta aiheutuneet postikulut.

6.3 Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, Lelut24 voi periä tuotteen lähettämisestä sekä palautuksesta aiheutuneet postikulut.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi miten toimitaan.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on rikki tai vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Lelut24 :lle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lelut24.fi tai puhelimitse (040-5650101). Annamme ohjeet miten asiakkaan tulee toimia.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Lelut24 ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lelut24 :n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lelut24 :n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.