TOIMITUSEHDOT

1. Rekisteröityminen Lelut24 lelukauppaan (vapaaehtoista)

1.1. Lelutilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä eli on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa koska seuraavalla kerralla tilauksen tekeminen on helpompaa ja voit tarkastella aiempia tilauksiasi. Tilauksen tekeminen edellyttää, että olet vähintään 18 -vuotias.

1.2. Rekisteröitymällä asiakas antaa suostumuksensa siihen, että Lelut24 rekisteröi henkilötiedot omaan asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä Lelut24 luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tiedot voidaan poistaa asiakkaan toiveesta milloin vain.

1.3. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta leluja tilatessaan.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu leluja tilatesssaan tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Tilausvahvistus lähtee välittömästi ja automaattisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoiteeseen asiakkaan hyväksyttyä tilaus. Jos et saa vahvistusta, tarkista asiakastiedot (vaatii rekisteröitymisen).

2.2. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.

3. Hinnat

3.1. Lelujen voimassaoleva hinta on hinta, joka on Lelut24 :n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Lelut24 pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut (Posti 6,90 EUR, Matkahuolto 7,90 EUR), jonka jälkeen asiakas maksaa kokonaissumman. Kulujen määrän näet kun menet ostoskoriin ja sieltä kassalle.

3.3 Mikäli asiakas haluaa noutaa lelut liikkeestä (Keljon Kauppakeskus, Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä), silloin emme veloita siitä minkäänlaisia kuluja. HUOM! Verkkokaupasta tehdyt tilaukset ovat noudettavissa viimeistään seuraavana päivänä liikkeestä. Lähetämme viestin kun tilatut tuotteet voi noutaa, kysy leluja kassalta.

4. Toimitus

4.1. Lelutilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, suurin osa tilauksista lähtee meiltä samana päivänä. Tällöin tuotteet ovat (normaalisti) perillä seuraavana päivänä (riippuen Postin ja Matkahuollon toimituksesta).

4.2. Mikäli kuluttaja ostaa leluja, joille Lelut24 on ilmoittanut eri toimitusajat (mm. ennakkomyynti- ja tilaustuotteet), toimitetaan koko lelutilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.3. Lelut24 toimittaa leluja pääsääntöisesti Suomeen (sopimuksesta myöskin ulkomaille). Kaikki Lelut24 :n toimitukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon välityksellä, elleivät kuluttaja ja Lelut24 muuta erikseen sovi. Toimitukset myös Ahvenanmaalle (ota tällöin yhteyttä sähköpostitse [email protected], saat ohjeet tilauksen tekemiseen)

4.4 Saat aina tilauksesta seurantakoodin sähköpostitse heti kun tilaus on meillä käsittelyssä. Posti ja Matkahuolto lähettävät myöskin tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon kun paketti on noudettavissa. Paperiversiota paketin saapumisesta noudettavaksi ei välttämättä enää toimiteta.

4.5 Huom! Jos et ole saanut tilaamaasi lelupakettia (tekstiviesti -ilmoitusta että pakettisi on noudettavissa) muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta, mene www.posti.fi tai www.matkahuolto.fi ja syötä seurantakooodi tarkistaaksesi missä paketti viipyy. Matkahuolto säilyttää pakettia kaksi viikkoa noutopaikassa, minkä jälkeen se palautuu lähettäjälle (Lelut24). Posti säilyttää pakettia yhden viikon noutopaikassa, minkä jälkeen se palautuu lähettäjälle (Lelut24).  Joskus sattuu niin että Postin tai Matkahuollon automaattinen tekstiviestin lähetys (Paketti noudettavissa -viesti) ei onnistu, tästä syystä on tärkeää että asiakas itse huolehtii pakettien kulun seuraamisesta ja saapumisesta.

4.6 Postin pakettiautomaatti : Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta (lokerokoodi) ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lue lisää pakettiautomaatista www.posti.fi/smartpost

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavaa maksutapoja käyttäen:

a) Paytrail – Tilaus toimitetaan heti

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

b) Collector Lasku/Osamaksu – Tilaus toimitetaan heti

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Lelut24.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € (3.8.2020 alkaen) kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Lelut24.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39.
Lisätietoja https://www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot:
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

c) Pankkisiirto. Tilauksen tehtyäsi saat heti sähköpostiin tilausvahvistuksen ja maksutiedot. Maksettuasi tilauksesi ja kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme lelut.

d) Jousto Laskulla ja Osamaksulla – Tilaus toimitetaan heti

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30 – 3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.  Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

e) Lasku. Voimme laskuttaa mm. yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia Lelut24 :n kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen.

f) Käteinen (Nouto liikkeestä). Katso kohta 3. Hinnat

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Reklamoi tuotteen/tuotteiden palauttamisesta sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ENNEN tuotteen palauttamista 14 päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palauta paketti vasta kun saat meiltä vastauksen, annamme ohjeet palautusta varten. Palautuksista joista ei ole sovittu etukäteen Lelut24:n kanssa, emme ota vastaan. Lelut24 vähentää palautuksesta aiheutuneet postikulut jos ei muuta ole sovittu etukäteen.

6.3 Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, Lelut24 perii tuotteen lähettämisestä sekä palautuksesta aiheutuneet postikulut.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi miten toimitaan.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on rikki tai vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Lelut24 :lle, joko sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse (040-5650101). Käytetyille tuotteille emme anna takuuta eikä palautusoikeutta, ne myydään sellaisenaan kuin ovat, esim. käytetyistä tuotteista voi puuttua LEGO -osia. Annamme tarvittaessa ohjeita ja lisäinfoa.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Lelut24 ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lelut24 :n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lelut24 :n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.