Siku 6740 Liebherr R980 Kauko-ohjattava Kaivinkone

Liebherr-merkin uusi kaivukone asettaa SIKUCONTROL32-sarjan uudet korkeudet koon, painon ja toiminnallisuuden perusteella.

2,4 GHz: n RC-malli, joka on valmistettu pääasiassa metallista ja painaa n. 2,5 kg. Tämä monumentaalinen RC-ajoneuvo liikkuu turvallisesti ja täsmälleen kuudella elektronisesti ohjattavalla suurpainevaihteella. Telaketjun rungon oikea ja vasen puoli voidaan ohjata erikseen ja molemmat samanaikaisesti kaivukoneen käyttämiseksi tarkasti haluttuun paikkaan. Auton runkoa voidaan kääntää 360 astetta ja enemmän. Kysymystä siitä, mikä on kaivertajan etuosa, kun tornia on käännetty useaan kertaan pidemmällä kaivausjaksolla, ei ole helppo vastata. Tässä on elektroniikka. Painikkeen painaminen siirtää tornin takaisin normaaliasentoonsa. Kaivinkonetta ohjaa kolme hammaspyörää, ja se pystyy kaivamaan kuten alkuperäinen – ja jopa lattialinjan alla.

Kaivinkone toimii kaukosäätimellä. Tässä komentokeskuksessa kaivinkoneessa on kaikki toiminnot käden ulottuvilla. Uutta ohjainta käytettäessä ei ole ongelma antaa tarkkoja ohjauskomentoja louhintaan, kiinnitykseen, levittämiseen ja hajottamiseen. Turvallisuudesta mallin käytössä ja vaurioiden välttämiseksi jokainen kuusi vaihdetta on varustettu liukukytkimellä. LED-valaistus kiertää tämän visuaalisesti ja teknisesti erinomaisen mallin. Virta toimitetaan malliin kolmen Baby-C-pariston avulla. Kaukosäätimen käyttämiseen tarvitaan neljä AA-paristoa. Ladattavat paristot on myös hyväksytty käytettäviksi mallissa. Paristoja ei ole mukana.

Tuotenumero: 6740
Valmistaja: Siku
Ikäsuositus: yli 5v
Mittasuhde 1:32