Muumi Joulukalenteri 2017

Tuote : Muumi Joulukalenteri 2017
Tuotenumero: 35685007
Valmistaja : Martinex
Ikäsuositus : Yli 3v

Muumi 2017 joulukalenteri sisältää seuraavat hahmot :
Muumipappa, Muumimamma, Pikku Myy, Muumipeikko, Niiskuneiti, Niisku, Haisuli, Nuuskamuikkunen, Nipsu, Mymmeli, Tiuhti, Viuhti ja Tuu-tikki.

Vuoden 2017 talvinen ja tunnelmallinen Muumijoulukalenteri, jossa on 24 Muumiaiheista yllätystä. Kuvassa on Muumitalo värikkäine yksityiskohtineen ja asukkaineen valmistautumassa vauhdikkaasti joulunviettoon. Kalenterin kääntöpuoli avautuu kolmikerroksiseksi Muumitaloksi, jossa voi leikkiä kalenterin yllätyksillä.

“Joko saa herätä, joko saa nousta – joko saa avat uuden luukun joulukalenterista?” Pienten riemu ja kuumeinen joulunodotus on liikuttavaa seurattavaa. Vuoden 2017 Muumikalenteri on hurmaavan tunnelmallinen, värikäs ja monikäyttöinen: sen luukuista löytyy ihania Muumeja sekä Muumitalon tarvikkeita. Lelujoulukalenterin yllätyksillä voi leikkiä talossa, joka aukeaa joulukalenterista.

Talon huoneissa käy vipinä: ullakolla Nuuskamuikkunen soittaa haitaria, yläkerrassa Muumipeikko ja Niiskuneiti leikkivät vallattomasti Muumimamman yrittäessä saada tilannetta rauhoittumaan. keskikerroksessa Vilijonkka lapsineen kuuntelee yläkerran ääniä ja kattokruunun heilumista; jopa Haisuli on piiloutunut meteliltä verhon taakse. Alakerrassa on kuitenkin seesteinen tunnelma: Muumipappa istuu tyytyväisenä punaisessa nojatuolissaan ihailemassa joulukuusta ja Pikku Myy paketoi joululahjoja. Monipuolinen ja ihana joulukalenteri, jonka parissa viihtyy pidemmän aikaa!